Snerydning i København og Nordsjælland – Vintervedligeholdelse hos Nazar&co

Nazar&co står til rådighed med vintervedligeholdelse i hele vinterhalvåret. Vi er en vedligeholdelsesvirksomhed inden for mandskabs- og maskinudlejning, hvor vi igennem en årrække har arbejdet en bred vifte af vedligehold og ejendomsservice. Ved vintervedligeholdelse kan vi blandt andet tilbyde:

– Snerydning af vej, fortove og pladser
– Saltning af både vej, fortov og gårdspladser
– Generel vedligeholdelse i vinterhalvåret

Offentlig og privat samarbejdspartner – Snerydning i København og Nordsjælland

Nazar&co har en lang række af rydnings- og gravemaskiner til rådighed, som vi anvender ved snerydning i København. Vi rykker både ud i offentligt og privat regi, hvis du oplever problemer og udfordringer i vinterhalvåret. Vi kan både rydde sne og grave motorkøretøjer fri efter f.eks. en snestorm. Nazar&co kan derfor både kontaktes ved et akut problem, ligesom vi også tilbyder længerevarende og faste aftaler, hvis du har brug for fast snerydning i København eller Nordsjælland.

Professionel samarbejdspartner i vedligehold

Hos Nazar&co har vi mange års erfaring med vedligehold af en lang række opgaver, som kræver det rette maskineri, professionel udførelse af fagmænd og strategisk projektledelse. Vi brænder for at levere professionelle løsninger, hvor vi både varetager materialehåndtering og maskinudlejning. Når du indgår en samarbejdsaftale med os, leverer vi altid til deadline og afgiver løbende rapport om f.eks. en snerydning i København. Vores snerydningsmaskiner står klar til at rykke ud fra deres garager, når du har brug for assistance.

Snerydning priser – København og Nordsjælland – skræddersyede aftaler

Når du bestiller Nazar&co til snerydning i København eller Nordsjælland, tilbyder vi en skræddersyet aftale, hvor vi går i dialog om opgavens indhold. Ønsker du f.eks. både rydning, saltning og akut udrykning ved særlige omstændigheder, så giver vi en række skræddersyede snerydning priser til dig. Vores snerydning priser er helt fair, og du kan tage kontakt til os på 61 22 22 15 hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.