Lej en håndværker – Nazar&co

Nazar&co stiller en bred portefølje af håndværkere til rådighed ved langt de fleste typer af byggeprojekter. Står du og mangler mandskab ved et længevarende projekt, eller har du brug for en erfaren håndværker, der kan lede og tage ansvar for et byggeri? Hos Nazar&co varetager vi både byggeledelse med eget sjak, eller vi træder til som hænder og arme, hvis du har brug for en professionel leverandør inden for håndværker udlejning, som leverer det ønskede resultat.

Tag kontakt til Nazer&co på 61 22 22 15 og hør om mulighederne inden for vores håndværker udlejning.

Nazar&co – lej en håndværker – vi dækker alle fag

Vores håndværkerstab kan dække langt de fleste fagfelter, så du kan få den fulde løsning ved et større projekt. Vi lejer selvfølgelig også enkelte håndværkere ud, hvis du har brug for ekstra arbejdskraft i en periode. Vores håndværker udlejning dækker b.la.:

Håndværker udlejning – fagfelter:
– Tømrer udlejning
– Murer udlejning
– Maler udlejning
– Kloakmester udlejning
– Generalist udlejning

Hele vores arbejdsstab er dybt professionelle håndværkere, som er vant til at tiltræde diverse projekter ved håndværker udlejning. Derfor kan du regne med at få en stab af engagerede professionelle, som sætter sig ind i det enkelte projekt med både ansvarsfølelse og professionel udførelse.

Kontakt Nazar&co – håndværker udlejning

Du er velkommen til at kontakte Nazar&co, hvis du står og mangler en stab af professionelle håndværkere. Nazar&co har mange års erfaring både med byggeledelse, materialehåndtering og håndværker- og tømrer udlejning. Vi skræddersyer gerne en løsning til dig, hvis behovet både er projektledelse og udleje af håndværkerstab. Vi dækker hele Sjælland alt efter det enkelte projekts omfang.

Lej en håndværker hos Nazar&co.
Kontakt os på 61 22 22 15 for at høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig i mål med dit forestående byggeprojekt.