Vikarbureau – håndværker udlejning – Nazar&co

Nazar&co er et vikarbureau, hvor vi tilbyder en lang række af håndværkere til forskelligartede byggeprojekter og virksomheder. Først og fremmest gør vi en dyd ud af at finde de rette kandidater, når vi står for udlejning af mandskab til jeres virksomhed. Som vikarbureau har vi en lang portefølje af kompatible håndværkere, som er faglærte inden for byggeri og anlæg. Nazar&co dækker hele København og Nordsjælland, hvor vi blandt andet kan tilbyde:

Vikarbureau – udlejning af håndværkere

– Tømrer vikar
– VVS vikar
– Håndværker generalist vikar
– Kloakmester vikar
– Murer vikar
– Maler vikar
– Projektleder vikar

Vikar bureau – lej håndværker vikar

Som vikarbureau kan vi både udleje enkelte håndværkere, ellers står vi også gerne for fuld udlejning af mandskab til dit byggeprojekt. Hele vores mandskab er faglærte professionelle, som er vant til diversiteten på forskellige byggepladser. Vi varetager også gerne både materialehåndteringen og den fulde projektledelse af dit byggeprojekt, hvis du har behov for det. Ønsker du at høre mere om vores vikarbureau for håndværkere, er du velkommen til at kontakte Nazar&co på 61 22 22 15 . Vi ser frem til at hjælpe dig med vores udlejning af mandskab, så du kan komme i mål med dit projekt.

Vikarbureau – lej håndværker vikar – skræddersyet dialog

Når du kontakter Nazar&co, går vi først og fremmest i dialog om lige netop dit projekt. I dialogen skaber vi et fælles udgangspunkt for det forestående arbejde, hvor vi som vikarbureau kan udleje en enkelt håndværker eller fuldt mandskab. Vi sammensætter det ønskede hold af forskellige fagmænd, så dit byggeprojekt for den optimale diversitet af fagfolk og specialiseret viden. Herudover tilbyder vi også at varetage hele byggeprojektet – lige fra projektledelse til materialehåndtering.

Kontakt Nazar&co – Vikarbureau – Lej en håndværker

Du er velkommen til at kontakte Nazar&co på 61 22 22 15 , derfra kan vi starte en dialog, og du kan høre mere om rekrutteringen af den perfekte håndværker fra vores vikarbureau. Vi glæder os til at hjælpe dit byggeprojekt i mål.