Anlægsgartner i København

Søger du en anlægsgartner i København? Nazar&co. er en anlægsgartner med hovedkontor i Farum, der rykker ud til projekter på hele Nordsjælland.

Professionel anlægsgartner i København

Mangler du for eksempel en professionel anlægsgartner i København til at vedligeholde private eller offentlige haver og parker? Så ring til Nazar&co. for at høre mere om vores services. Vi sørger for at ligge en plan for vedligeholdelsen af de pågældende arealer. Vi tilbyder blandt andet vedligeholdelse inden for have- og parkanlæg på følgende områder:

  • Hæk- og plæneslåning
  • Beskæring af træer og buske
  • Træfældning
  • Ukrudtsbekæmpelse og lugning
  • Bortkørsel af affald
  • Rydning af bede og beplantninger
  • Rydning eller klargøring af grunde

Den ovenstående liste er blot et vejledende bud på, hvad vi som anlægsgartner i København kan tilbyde – har du andre vedligeholdelsesopgaver? Eller beplantninger i have- park areal som skal beskæres? Ring til os omkring det enkelte projekter – vi kan både være din faste samarbejdspartner, og vi står desuden også til rådighed med vikararbejde i pressede perioder.

Erfarent mandskab – anlægsgartner i Nordsjælland

Vores kompetente mandskab og eventuelle samarbejdspartnere er certificeret og besidder både rutine og erfaring med arbejdet indenfor træfældning, beskæring af træer, rydning af områder samt andre foreliggende vedligeholdelsesopgaver af have, vej og park.

Vi er andet end en anlægsgartner i Nordsjælland. Foruden vedligehold af grønne områder, veje og parkanlæg, så kan du også leje mandskab indenfor kategorierne erhverv og byggeservice, rengøring, ejendomservice og vinterarbejde.

Anlægsgartner til din opgave i hele Nordsjælland

Mangler du en anlægsgartner til beskæring af træer, fældning, beplantning, rydning eller hækklipning, så ring eller skriv til Nazar&co. i dag. Vi er altid fleksible i forhold til konkrete opgaveløsninger.

Vi svarer så hurtigt, vi kan på henvendelser gennem vores kontaktformular, men vil du gerne have en hurtig aftale på plads, eller har spørgsmål til vores anlægsgartner i København, du ikke kan vente med? Så ring til os på tlf. 61 22 22 15.