Mandskabsudlejning i København med Nazar&co.

Nazar&co. tilbyder mandskabsudlejning i København og byggeservice til alle typer byggepladser. Vi projektleder og er tovholder på materialehåndtering af alle materialer – og vi leverer altid mandskab, som påtager sig arbejdsgangens overordnede struktur ved det forestående projekt.

Vores mandskabsudlejning i København har stor erfaring med alle former for materialehåndtering og fordeling af materialerne. Står du har brug for et overblik samt materialehåndtering på byggepladsprojektet? Ring til os og vi kan gå i dialog om vores services og ydelser ved et skræddersyet forløb på din byggeplads.

Professionel mandskabsudlejning i København er inkluderet

Foruden materialehåndtering og projektledelse har vi mandskabsudlejning i København – udelukkende bestående af faglærte håndværkere. Vi tilbyder både udlejning af håndværkere som del af en fast samarbejdsaftale – vi tilbyder også vikararbejde, hvis der skulle være sygdom eller ekstra pres på din byggeplads. Kort sagt – hvis du eksempelvis mangler en murer i Nordsjælland til dit byggeprojekt, kan du altid ringe og forhøre dig om vores række af certificerede fagfolk.

Indenfor byggeservice i København og resten af Nordsjælland tilbyder vi blandt andet:

  • Materialehåndtering
  • Kvalitetstjek af materialer
  • Fordeling af materialerne
  • Udlejning tømrer
  • Udlejning af murer i Nordsjælland

Ring til os på 61 22 22 15 og forhør dig om hvordan vi konkret kan hjælpe dig på din byggeplads og med byggeservice. Vi påtager os ansvaret af alle materialer, så du og dine folk kan have fokus på selve byggeprojektet.

Materialehåndtering og professionel byggeservice i København

Har du brug for en professionel og tillidsfuld materialehåndtering på din byggeplads. Nazar&co. varetager kvalitetstjek af alle materialer og sørger for at fordele alt materiale til de korrekte stationer. Arbejdsstaben hos Nazar&co. er alle autoriserede og certificerede indenfor deres felt og har rutine i at holde overblik over alle typer byggeprojekter – også i pressede situationer.

Mandskabsudlejning i København? Ring på  61 22 22 15 eller skriv på kontakt@nazar-co.dk for at høre mere. Vi svarer hurtigst muligt.
Har du også brug for udlejning af maskiner til din byggeplads? Du kan læse mere om vores maskinudlejning.