Maskinudlejning i Nordsjælland – Nazar&co.

Står du og har brug for en maskinudlejning i Nordsjælland i en kortere eller længere periode? Nazar&co. udlejer en lang række af maskiner til diverse byggearbejde, som er garanteret sikker og stabil drift. Ring til os på 61 22 22 15  for at få et overblik over vores portefølje inden for udlejning af maskiner. Vi er altid god for en dialog med både råd og tilbud omkring dit forestående byggearbejde. Service og driftssikre maskiner er det vigtigste for os, når du bestiller en maskinudlejning i Nordsjælland.

Som autoriseret udlejer tilbyder vi de nyeste maskiner til både entreprenører, landmænd og anlægsgartnere samt alle nært beslægtede brancher.

Maskinudlejning i København og resten af Nordsjælland

Listen er lang, når det kommer til maskinudlejning i København og resten af Nordsjælland.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Minigravere fra 800 kilo til 14 tons
  • Sneplove i alle størrelser
  • Traktorer til alle typer formål
  • Rendegraver

Vi har en række samarbejdspartnere, hvor vi let kan skaffe den maskine, som du står og mangler i dit erhverv eller på din byggeplads. Generelt står vi for udlejning af maskiner, specialværktøj og containere til både byggeindustri og landbrug. Vores maskiner skaffer vi typisk igennem vores samarbejdspartner, som har alle varer på deres in-house lagre. Vi yder kort leveringstid på udlejning af maskiner og udlejer alle maskiner med eller uden fører.

Er du på udkig efter en totaltløsning, så tilbyder Nazar&Co – udover vores maskinudlejning i Nordsjælland – også at tovholder på opgaver indenfor totalentreprise. Læs mere her!

Leje af minigraver i København

Ved udlejning af maskiner og ved leje af minigraver i København gennemgår vi al maskineri for skader og eventuelle dysfunktioner. Alle udlejede maskiner er rengjort efter lovens betingelser, og vores samarbejdspartnere har et effektivt kvalitetssikringssystem, som garanterer, at kun ren- og klargjorte maskiner udlejes.

Maskinudlejning i Nordsjælland? Kontakt os

Du kan altid ringe til os på 61 22 22 15  eller på nazarcoaps@gmail.com for at høre mere om udlejning af maskiner – eller hvis du vil høre mere om vores vilkår ved udlejning af f.eks. ved leje af en minigraver i København.

Vi er altid klar med råd og god vejledning, og vi udlejer altid de bedste køretøjer inden for maskinudlejning i Nordsjælland.